Hur det funkar

Vårt studioupplägg

2021-04-17 13:51
Vårt studioupplägg

FFG:s studio består av ett större rum (23 m²) avsett för fotografering, workshops och möten. Ett mindre rum (10 m²) används som kombinerat printer- och förvaringsrum. Det finns ett fullt utrustat kök (11 m²) med kaffebryggare. Köket kan även nyttjas som mörkrum vid filmframkallning. Toalett finns.

Studion är belägen en trappa upp från gatuplan via egen ingång där entrédörren öppnas med hjälp av en tillfällig portkod. Koden skickas ut efter bokning.

Studion bokas för fyra timmar. Önskas ev. en annan lösning hör man av sig med en förfrågan till studio@fotografiska.org. Fler än två bokningar samtidigt är inte tillåtet.

Lokalen är fullt utrustad med studioblixtar, stativ och bakgrunder. Storformatsskrivare för professionella utskrifter i upp till storlek A1, skärmaskin, reprostativ och möjlighet till mörkrumsarbete. Studion kan även nyttjas till mindre möten och workshops. En presentationsskärm på flyttbart stativ finns som kan användas vid både möten och fotografering.

Att boka studion är helt gratis för medlemmar. Utskrifter sker till självkostnadspris.

OBS! När tid bokats skickar systemet ut ett automatiskt mejl med bekräftelse. Detta mejl MÅSTE vidarebefordras till oss på studio@fotografiska.org. Det hjälper oss att se din bokning och vi kan kontakta dig med en portkod.