Vårt studioupplägg | Hur det funkar | Fotografiska Föreningen i Göteborg - Studio
Hur det funkar

Vårt studioupplägg

2021-04-17 13:51
Vårt studioupplägg

FFG:s studio består av ett större rum på 23 m² avsett för fotografering, småskaliga workshops och möten. Ett mindre rum på 10 m² används för förvaring. Det finns ett fullt utrustat kök på 11 m² med kaffebryggare. Planer finns på att köket även skall kunna nyttjas som mörkrum för filmframkallning. Toalett finns.

Studion är belägen en trappa upp från gatuplan via en egen ingång där entrédörren öppnas med hjälp av en tillfällig portkod. Koden skickas ut efter bokning.

Studion bokas för fyra timmar. Önskas ev. en annan lösning hör man av sig med en förfrågan till studio@fotografiska.org. Fler än två bokningar samtidigt är inte tillåtet.

Att boka studion är helt gratis för medlemmar. Tillgång till studioblixtar finns.

OBS! När tid bokats skickar systemet ut ett automatiskt mejl med bekräftelse. Detta mejl MÅSTE vidarebefordras till oss på studio@fotografiska.org. Det hjälper oss att se din bokning och vi kan kontakta dig med en portkod.